O podjetju Villager

O podjetju Villager

Podjetje Villager® je bilo ustanovljeno leta 2005 in je vodilni proizvajalec ter distributer vrtnih in električnih orodij ter strojev, zasnovanih za izpolnjevanje potreb navdušencev  „naredi sam“.

Kombinacije privlačnega dizajna, inovativnosti, materialov, visokih standardov kakovosti in družbene odgovornosti skupaj z natančnim načrtovanjem in konkurenčnimi cenami so naši glavni dosežki in prednosti, ki nas ločijo od konkurence.

Naše poslanstvo je ustvariti najboljšo "vrednost za denar" - ustvarjanje najboljših izdelkov za vrtna in električna orodja za splošno uporabo, ki so cenovno dostopni in ponujajo izjemno vrednost.

Naša vizija - Villager si prizadeva postati eno od vodilnih podjetih v Vzhodni Evropi in postati prva izbira hobi uporabnikov, obrtnikov in kmetov. Tamo kjer so kakovost in cena prednost, tam nas boste našli.

Naš cilj - Olajšati in dopolniti življenje ljudem na način, da jim ponudimo kakovostne izdelke, ki so lahko dostopni in učinkovito izpolnjujejo njihove potrebe.

Dejstva in številke o podjetju Villager®

Ustanovljen: Leta 2005

Lokacija: Uradni sedež Villagerja je v Sloveniji (EU).

Finančna uspešnost – stabilna pot rasti

Villager odlikuje finančna stabilnost in stalna finančna rast iz leta v leto.

Zaposleni

Uspeh podjetja Villager spodbuja predana ekipa 117 posameznikov, ki s svojim strokovnim znanjem in neomajno predanostjo prispevajo k vsakemu vidiku delovanja podjetja.

Paleta izdelkov

Asortiman Villager vključuje širok izbor več kot 300 različnih vrst izdelkov, ki izpolnjujejo različne potrebe in želje naših cenjenih strank.

Prodajni uspeh

Villager je dosegel impresiven prodajni dosežek z več kot 2,5 milijoni prodanih strojev do leta 2022, brez ročnega orodja in dodatkov. Ta dosežek je dokaz zadovoljstva naših strank in zaupanja v našo blagovno znamko. Hvaležni smo za njihovo stalno podporo, ki nas motivira, da nenehno izpolnjujemo in presegamo njihova pričakovanja pri zagotavljanju zanesljivih vrtnih in električnih orodij.

Kakovost inovacij

Pri Villagerju verjamemo v postavljanje standardov za kakovost in inovativnost. Naša predana ekipa za raziskave in razvoj nenehno premika meje in zagotavlja, da vsak izdelek odraža najnovejšo tehnologijo, ergonomsko obliko in vrhunsko zmogljivost. S posebnim poudarkom na izdelavi in ​​trajnosti si prizadevamo preseči pričakovanja naših zahtevnih strank.

Villager® zgodovina

 •          Ustanovljen leta 2005

Villager® se je podal na izjemno pot, ki traja že skoraj dve desetletji, zaznamovana s pomembnimi mejniki in neustavljivim prizadevanjem za odličnost v industriji vrtne opreme in električnih orodij.

 •          2007:  Širjenje obzorij

  Leta 2007 je Villager® naredil drzen korak in se podal v kategorijo električnih orodij ter razširil svojo paleto izdelkov, da bi zadostil naraščajočim potrebam strank, ki iščejo zanesljiva in visoko zmogljiva orodja.

 

 •          2010: Osvajanje novih tržišč

Ker se zavedamo ogromnega potenciala evropskega trga, je Villager® začel s prodajo v Evropski uniji in s tem zadostil potrebam širšega tržišča ter vzpostavil zelo  močno oporo v regiji.

 

 •          2011: Inovacija -  Villager Black Edition

Villager®, ki ga žene strast do inovacij, je predstavil kolekcijo Villager Black Edition, prepoznavno linijo izdelkov, ki pooseblja tako stil kot funkcionalnost ter osvaja zahtevne okuse strank.

 

 •          2014: Širitev dosega

V letu 2014 je Villager® naredil pomemben korak naprej z ustanovitvijo novega podjetja v Sloveniji, s čimer je utrdil svojo zavezanost rasti in boljši storitvi za stranke s povečano učinkovitostjo in lokalnim strokovnim znanjem.

 

 •          2015: Začetek proizvodnega procesa OEM (Original equipment manufacturer)

S prepoznavanjem povpraševanja po izdelkih vrhunske kakovosti se je Villager® podal v proizvodnjo OEM in sodeloval z vodilnimi v panogi, da bi zagotovil izjemna orodja, ki ustrezajo strogim standardom profesionalcev in navdušencev.

 

 •          2016: Villager Store™

Da bi strankam zagotovil brezhibno nakupovalno izkušnjo, je Villager® lansiral Villager Store™.

 

 •          2017: Villager Challenge™

Predan negovanju veščin in inovacij je Villager® predstavil težko pričakovano Villager Challenge™, platformo, ki spodbuja rokodelce in hobiste, da pokažejo svoje strokovno znanje in ustvarjalnost prek razburljivih tekmovanj in dogodkov.

 

 •          2018: Tehnologija akumulatorja - FUSE™

V ospredju tehnološkega napredka je Villager® predstavil linijo akumulatorskih izdelkov FUSE™, ki izkoriščajo moč vrhunskih inovacij za zagotavljanje zanesljivega delovanja in izboljšanega uporabniškega udobja.

 

 •          2019: Povečevanje poslovanja - Villager Romania SRL

V nadaljevanju širitve svoje globalne prisotnosti je Villager® ustanovil Villager Romania SRL, s čimer je dodatno okrepil svojo zavezanost odličnosti v Romuniji in vzpostavil čvrste odnose s strankami v regiji.

Villager® se je odločil investirati v akumulatorska orodja nove generacije in razviti napredne funkcije za trg, ki bodo sledile razvoju industrije 4.0.

 

 •          2020: Strateška združitev - Semenarna doo Slovenija

V letu 2020 je Villager® utrdil svoj tržni položaj s prevzemom Semenarne Ljubljana d.o.o.,  Slovenija. Ta strateška poteza je izboljšala ponudbo Villager®-ja in utrdila naš položaj celovitega ponudnika vrtnih rešitev.

 

 •          2022: Osvajanje novih tržišč - Villager-Tools Hungary Kft

V nadaljevanju širitve poslovanja je Villager® ustanovil Villager-Tools Hungary Kft na Madžarskem, da bi svoja izjemna orodja in storitve približal širši bazi strank.

Portfolio: Izboljšanje doma in vrta

Pri Villagerju smo predani izboljšanju domov in vrtov. Naši skrbno izdelani izdelki so zasnovani tako, da zagotavljajo dosledno delovanje, kar našim strankam omogoča, da z lahkoto skrbijo za svoje vrtove. S pestro ponudbo vrtnih in električnih orodij ponujamo popolne rešitve za izboljšanje in polepšanje zunanjih prostorov. Zaupajte Villagerju®,  da vam bo zagotovil visokokakovostna in dolgotrajno uporabna orodja, ki jih potrebujete za ustvarjanje uspešnega in privlačnega okolja.

Štiri skupine izdelkov:

Villager® ponuja široko paleto izdelkov, razvrščenih v štiri skupine:

1. FUSE™: inovativna orodja na akumulatorski pogon za zanesljivo delovanje in udobnost.

2. Vrtna orodja: Natančno izdelano orodje za enostavno vrtnarjenje in vzdrževanjae okolice.

3. Električna orodja: Robustna orodja za hobi uporabnike in profesionalce, ki zagotavljajo natančnost in moč.

4. Ročno orodje: Vzdržljiva in natančna orodja za projekte „sam svoj mojster“ in profesionalna opravila.

Naše temeljne vrednote

Pri Villager®-ju negujemo in cenimo osnovne vrednote, ki vodijo naša dejanja in oblikujejo kulturo našega podjetja:

• Osredotočenost na uporabnika

• Usmerjenost k rezultatom

• Podjetniški duh

• Pozitivno delovno okolje

• Zavezanost kakovosti

• Operativna odličnost

Te osnovne vrednote so temelj našega podjetja, usmerjajo naše odločitve in dejanja, ko si prizadevamo pozitivno vplivati ​​na naše stranke, zaposlene in skupnosti, kateri služimo.

Strategija

• Dobičkonosna in trajnostna rast

• Krepitev položaja na obstoječih trgih

• Širitev na nove trge

Strategija zasebne blagovne znamke

• Pokriva celoten segment znotraj kategorije izdelkov.

• Osredotoča se na kategorije izdelkov z velikim prometom.

• Odlično razmerje med ceno in kakovostjo.

V podjetju Villager® naši izdelki, vrednote, strategija in pristop trgovske znamke odražajo našo predanost odličnosti in zadovoljstvu strank. Nenehno si prizadevamo zagotavljati inovativne rešitve, ki izboljšujejo življenja naših strank.

R&D (Raziskave in razvoj)

Raziskave in razvoj sta glavni konkurenčni prednosti, ki sta Villager spremenila v eno vodilnih blagovnih znamk vrtnih in električnih orodij v Evropi. Nenehno smo zavezani razvoju in inovacijam ter vlagamo v raziskave in razvoj na visoki ravni. Izvajamo najučinkovitejše strategije za razvoj novih izdelkov (testiranje in načrtovanje izdelkov - izdelava prototipov - kontrola kakovosti in testiranje proizvodnje pilotnih prototipov - končna kontrola kakovosti in testiranje), kar nam omogoča doseganje fleksibilnega inženiringa in razvoja delov.

Izdelki

Izdelki Villager so oblikovani, testirani in izbrani v skladu z evropskimi direktivami in standardi evropske unije. Naše izdelke odlikuje visoka kakovost, sodoben dizajn, zanesljivost, inovativnost, varnost in cenovna dostopnost. Izbor izdelkov Villager vključuje skrbno izbrana orodja za vrt in okolico, testirana v realnih pogojih, ki izpolnjujejo najvišje standarde zanesljivosti. Nudimo tudi ustrezno dodatno opremo za njihovo varno uporabo. Celotna izkušnja znamke Villager vključuje ponakupne storitve; rezervni deli; tehnično podporo in servisiranje. V Villager-ju skrbimo za naše stranke in njihove globalne, regionalne ali lokalne zahteve. Kjerkoli že ste, je v vaši bližini pisarna Villager, ki vam lahko zagotovi strokovno svetovanje.

Rezervni deli

Naši originalni rezervni deli se razvijajo vzporedno  s stroji in napravami Villager, kar pomeni, da izpolnjujejo enaka merila in so testirani na enak način kot proizvodni deli. Na ta način je zagotovljena toleranca in mejna zmogljivost lastnosti, ki morajo biti izpolnjene, ter zagotovljena združljivost strojev in rezervnih delov. Rezervni deli so na voljo tudi po prekinitvi proizvodnje določenega stroja, tako da lahko brez težav uporabljate isti stroj več let. Učinkovito globalno omrežje z močnim logističnim sistemom zagotavlja hitro in varno dostavo v regijo, v 24 urah po oddaji naročila. Servisni deli so lahko del servisne pogodbe ali pa jih lahko naročite neposredno v našem servisnem centru.

Servisno omrežje 

Kakovost izdelka se določa glede na vrsto različnih parametrov. Ena izmed njih je možnost servisiranja izdelka v garancijskem roku in po njem ter možnost nabave originalnih rezervnih delov. Pooblaščeni serviserji imajo potrebne izkušnje in znanje za učinkovito reševanje najrazličnejših težav. Servisna mreža Villager se nenehno širi in izboljšuje, da bi zadovoljili naše stranke. Ponudniki storitev Villager popravijo vaše stroje in dobavijo rezervne dele, tako da imate vse na enem mestu. Za popoln seznam servisnih centrov preverite seznam servisnih omrežij ali poiščite najbližji servisni center tako, da sledite trem preprostim korakom v spodnji aplikaciji.

Villager® in globalna tržišča

Villager izvaja prilagojene dejavnosti trženja in dostopa do trga ter vrsto programov in dejavnosti po vsem svetu, prilagojenih vsakemu posameznemu ključnemu trgu in distribucijskemu kanalu.

Še naprej izkoriščamo naše ključne prednosti na področju inovacij, tehnologije in regulativnega strokovnega znanja, hkrati pa dosegamo medsebojno sinergijo med proizvodnjo, raziskavami in prodajo.

Naše izdelke prodajajo veletrgovci, distributerji, trgovske verige, specializirane trgovine.

Villager® International

Naši mednarodni distributerji dostavljajo izdelke trgovcem na drobno. Z nami učinkovito sodelujejo, razumejo naše strateške cilje in kulturo našega podjetja ter vzdržujejo tesne poslovne odnose s svojimi lokalnimi kontakti. Naše ekipe si nenehno prizadevajo prepoznati najboljše izdelke za naše stranke. Svoje delovanje na trgu uresničujejo preko Villager's trade koncepta. Zaupanje znotraj svoje trgovske mreže zagotavljajo skupno partnerstvo, predanost vrhunski storitvi in ​​skrb za vsako posamezno stranko. Trgovci so izobraženi strokovnjaki na svojih področjih, ki najbolje razumejo zahteve in potrebe posameznega stroja in zato najdejo najboljšo rešitev za vas. Na ta način vam med drugim zagotavljamo dodaten nadzor nad umestitvijo izdelkov, odlično izpostavljenost izdelkov in profesionalne storitve.

Villager® 360° marketinška kampanja

• TV

• Radio

• Zunanje oglaševanje – panoji, letaki, ulični oglasi, prometno oglaševanje (avtobusi, taksiji)

• Profesionalni pristop k digitalnem marketingu - Meta, Google, LinkedIn, Viber, Newsletterji

• Tisk - katalogi, letaki, časopisi, revije

• Oglaševanje na prodajnem mestu

• Trženje vsebin preko družbenih omrežij in blogov

• Sponzorstva in družbena odgovornost

Predstavljamo:

 • Villager® e-support Nova platforma za B2B komunikacijo in portal za marketinško podporo.
 • Villager Store™ - konceptualna trgovina s kombinacijo visokokakovostnih linij izdelkov in blagovnih znamk. Villager Store™ predstavlja sodobno interpretacijo turbulentnega nakupovanja in zvestobe kupcev.
 • Villager Challenge™ - ustvarjen za  namene izobraževanja, predstavitve in prijateljskega tekmovanja za vse ljubitelje strojev in orodij Villager.
 • Villager Demo – predstavitve in demonstracije izdelkov Villager.
Top