Villager - izberite svoje jesensko orodje

Izberite med bencinskimi, električnimi in teleskopskimi verižnimi žagami, puhalniki, sekljalniki in drobilniki. Na trgu predstavljamo tudi popolnoma nov model multifunkcijskega pometalnega stroja VSS 100, na katerega lahko priključite snežni plug ali zbiralnik in tako enostavneje počistite dvorišče. Razširjena ponudba cepilnikov od 5 - 12 t za še lažje cepljenje drv in pripravo na zimo. Da bo vaša zelenica pripravljena na naslednjo pomlad pa bosta poskrbela prezračevalnika. Širok asortiman visokotlačnih čistilcev z različnimi šobami bodo poskrbeli da bodo vaša dvorišča, avtomobili, terase čisti ob še tako trdovratni umazaniji in zmanjšani porabi vode. Seveda pa ne pozabite na olja Villager in zaščitno opremo Villager. 

Oglejte si naš jesenski letak ugodnosti, ter obiščite naše pooblaščene prodajalce po vsej Sloveniji.

Ostale novice

15 let inovacij

Letos praznujemo 15 let inovacij, odkar se je blagovna znamka Villager prvič pojavila na trgu. V tem času smo svoja orodja snovali z namenom, da olajšajo delo vsem uporabnikom na vrtu, gozdu, delavnici ali domu ter vam pomagajo pri vašem mojstroviranju.

Nasvet serviserja

Zima je pred vrati in z njo nizke temperature. V primeru, da svojega akumulatorskega orodja ne boste uporabljali čez zimo, akumulatorjem namenite posebno skrb.