15 let inovacij

Villager je v 15-ih letih naredil velik korak v razvoju tehnologije vrtnega, ročnega in akumulatorskega orodja. Neprestano stremimo k napredku razvoja  našega orodja na podlagi izkušenj uporabnikov. V začetku smo si zadali cilj neprestanih inovacij in temu tudi sledimo.

V vseh teh letih je Villager zrasel v enakovrednega tekmeca na trgu orodij segmenta DIY. V svetu prevladuje trend rasti akumulatorskega orodja, zato smo tudi mi svojo energijo usmerili v inovativne akumulatorske naprave.

Danes blagovna znamka Villager v svetu velja kot priznan igralec, zaupalo pa nam je že več kot miljon kupcev po vsem svetu. To je tudi razlog, da naš razvojni tim zelo intenzivno dela na raziskavah in razvoju različnih tipov tehnologij in potreb, z namenom ustvariti orodje, ki bo zadostilo visoka pričakovanja naših kupcev.

S takim pristopom smo uspeli razviti številna inovativna orodja, ki zajemajo tako ročna orodja, kot tudi napredne robotske kosilnice.

Hvala za vaše zaupanje.

Ostale novice

15 let inovacij

Letos praznujemo 15 let inovacij, odkar se je blagovna znamka Villager prvič pojavila na trgu. V tem času smo svoja orodja snovali z namenom, da olajšajo delo vsem uporabnikom na vrtu, gozdu, delavnici ali domu ter vam pomagajo pri vašem mojstroviranju.

Nasvet serviserja

Zima je pred vrati in z njo nizke temperature. V primeru, da svojega akumulatorskega orodja ne boste uporabljali čez zimo, akumulatorjem namenite posebno skrb.