Novice

Demo Kombi predstavitve v maju

Demo Kombi predstavitve v maju

Obiščite naše predstavitve tudi v novembru! Villager Demo Kombi nadaljuje pot po Sloveniji! Če želite izvedeti več o artiklih, ki so za vas zanimivi, potem so demo kombi predstavitve prava izbira za vas.

EXPO 2023 Inđija

EXPO 2023 Inđija

V čast nam je, da vas obveščamo, da je Villager od 6. do 14. februarja organiziral sejem za naše partnerje v Inđiji.

Naša strokovna ekipa je tu, da odgovori na vsa vprašanja in pomaga partnerjem najti prave izdelke za njihove potrebe v prihajajočem obdobju.Še naprej delamo na izboljšanju sodelovanja z našimi partnerji!

Obiščite nas ob delavnikih od 8. do 16. ure

Se vidiva!

Demo Kombi predstavitve v marcu

Demo Kombi predstavitve v marcu

Obiščite naše predstavitve tudi v marcu! Villager Demo Kombi nadaljuje pot po Sloveniji! Če želite izvedeti več o predmetih, ki vas zanimajo, potem so predstavitve prava izbira za vas.

Ne zamudite predstavitve demo kombija v aprilu

Ne zamudite predstavitve demo kombija v aprilu

Vas vabimo na prav posebno predstavitev izdelkov Villager. Vsak dan bo pred enim od vrtnih centrov Kalia stal DEMO KOMBI- preizkusili boste lahko različne izdelke Villager, se posvetovali z našimi svetovalci in izmenjali izkušnje z drugimi uporabniki.

Mednarodni kmetijsko-živilski sejem AGRA 2022

Mednarodni kmetijsko-živilski sejem AGRA 2022

Spoštovani, z veseljem vas obveščamo, da bomo tudi letos prisotni na mednarodnem kmetijsko-živilskem sejmu AGRA v Gornji Radgoni v Sloveniji, od 20. do 25. avgusta 2022. Izkoristite priložnost, da nas obiščete in se sami prepričajte o kakovosti naše ponudbe. Pričakujemo vas!

Spoga+gafa 2022

Spoga+gafa 2022

Z velikim zadovoljstvom vam sporočamo, da bo podjetje Villager prisotno na sejmu Spoga+gafa, največjem vrtnarskem sejmu na svetu, ki se bo odvijal v  mestu Köln v Nemčiji od 19. do 21. junija 2022.
Dvorana: 6.1
Razstavni prostor: 040
Veselimo se srečanja na našem razstavnem prostoru
Stran dogodka: https://www.spogagafa.com

Villager sponzor

Villager sponzor

VILLAGER – glavni sponzor na šampionski poti do svetovnega prvenstva v rokometu, ki bo potekalo na Poljskem in Švedskem med 11. in 29. januarjem 2023. Na svetovnem prvenstvu bo tekmovalo 32 ekip, na katerega so se poleg prirediteljev uvrstile tudi države: Danska, Bahrain, Iran, Katar, Španija, Savdska Arabija, Argentina, Urugvaj, Francija, Brazilija, Čile, Norveška, Južna Koreja in Belgija. 

FUSE INOVACIJA

FUSE INOVACIJA

Najnovejša generacija elektromotorjev - Brezkrtačni motorji - Izjemna raven učinkovitosti - Izjemna zmogljivost - Minimalno trenje med komponentami glede na kolektorske motorje - Kompaktna zasnova - Izjemno dolga življenjska doba.

 

Villager katalog 2022

Villager katalog 2022

SPOŠTOVANE STRANKE, KOLEGICE IN KOLEGI IN PARTNERJI, zelo smo zadovoljni, da Vam lahko predstavimo katalog za sezono 2022, ki predstavlja sintezo vseh vaših predlogov in vtisov.

Top